esp
Vet aquí que una vegada
Hi havia dos GERMANS petits que no paraven de discutir.
Per no deixar de fer-ho, van decidir crear berlin, un espai de comunicació on el DISSENY GRÀFIC era la passió d’ella, i l’arquitectura la debilitat d’ell.
[Cada dia amb cada projecte començaven a discrepar, com quan eren petits; i cada vegada acabaven en un punt d’acord, com si fossin adults.]
Projectes, CLIENTS i col·laboradors anaven i venien, tornaven o no tornaven, però de tots ells n’aprenien per tal d’esbrinar quÈ significa Comunicar i compartir-ho @berlinstudiodesign.
I vet aquí un gat, vet aquí un gos, aquest conte ja , encara no s’ha fos !

escriu-nos

Per tal de poder arribar a vosaltres i que us sigui fàcil trobar-nos, hem de fer un bon S.E.O., així que aprofitem per recordar-vos que som un estudi de disseny gràfic i arquitectura, dedicats des de fa uns quants anys a la comunicació.
Fem màrqueting digital i peces offline, vídeo, fotografia, animació i tot allò relacionat amb el món de la comunicació visual. També ens dediquem a l’arquitectura, l’interiorisme i a projectes espacials efímers.
Som freelance i, segons les necessitats del projecte, muntem equips amb gent de diversos camps per tal d’aconseguir el millor resultat.
Ens trobaràs a Vilassar de Mar, al Maresme, dins una casa indiana preciosa, amb un jardí fantàstic on fer un cafè, jugar a ping-pong o banyar-nos a la piscina…t’hi esperem.